Pannenkoekenhuys De Pimpernel
  • image

Camping De Hooghe Heide

Heeft u geen zin om na uw activiteit nog naar huis te rijden, dan is er natuurlijk de mogelijkheid om te overnachten. Onder leesmeer vindt u een filmpje over het Pannekoekenhuys en de camping.

Lees meer: Camping De Hooghe Heide

Boerengolf

Wat is boerengolf eigenlijk zult u zich afvragen. Eigenlijk als u de naam vrij vertaald kunt u al weten wat het is. Inderdaad boerengolf is golven alleen dan op de boeren manier. De boeren manier houdt dus in dat u de weilanden  betreedt, gewapend met golfstick en bal.

Lees meer: Boerengolf

Vossenjacht

Wie eens iets geheel anders wil doen op het personeelsfeest, schoolkamp, schoolverlaters kamp, vrijgezellenfeest, familie- of verenigings-uitje, kan zijn hart ophalen bij een Radio-Vossenjacht.

Lees meer: Vossenjacht

Fiets en Wandeltochten

Misschien dat u op de welkomstpagina al heeft gelezen dat het gezellige Berlicum vol zit met prachtige bosgebieden en landschappen. Klik op Leesmeer... voor een hele mooie fietsroute

Lees meer: Fiets en Wandeltochten

Fietstrein

Een compleet nieuw arrangement bij De Pimpernel zijn de fietstreinen. Dit zijn een aantal skelters die aan elkaar zijn gekoppeld. Als groep gaat u fietsen door de landschappen van Berlicum.

Lees meer: Fietstrein

Huifkartocht

Bent u van plan om een kinderfeestje te organiseren? Of een dagje uit met uw personeel, vereniging of familie? Ga eens mee met een huifkar! Onze huifkarren zijn uitermate geschikt voor kinderfeesten of een dagje uit.

Lees meer: Huifkartocht

Ponykar

Uw kinderen zullen zich kostelijk vermaken met een tochtje over de bospaden.En niet zo maar een tochtje de kinderen zullen worden voortgetrokken door een pony. Achter de pony is een sulky, een karretje,  gespannen waar uw kind in zal verblijven tijdens de rit.

Lees meer: Ponykar

Boerenvoetgolf

De nieuwste hype in Nederland, nu ook in Berlicum. Er zijn veel manieren om een partij golf te spelen, midgetgolf en gewoon golven en natuurlijk het Boerengolf. Een nieuwe variant daarop is er vanaf nu in Berlicum bijgekomen, namelijk het Boerenvoetgolf.

Lees meer: Boerenvoetgolf

Midgetgolf

Wie kent het niet? Midgetgolf voor de meeste beter bekend als minigolf. 18 Holes die allemaal hun eigen moeilijkheidsgraad hebben. Van makkelijk naar moeilijk. Net zoals als bij golf is het de bedoeling dat de speler zo min mogelijk slagen heeft na 18 holes.

Lees meer: Midgetgolf